Home
Brouwmaten


In december 2019 is het eindelijk zover.
Onze eerst bier wordt gebrouwen bij Stadsbrouwerij de Koperen Kat in Delft.


Vroeg in de ochtend, opgewacht door de brouwmeester, start na een kop koffie, het malen van het mout, waarna het maischproces begint.


Het maischproces kent verschillende stappen die ervoor zorgen dat het Vaatje zijn unieke smaak krijgt. Na het filteren wordt het koken gestart en de hop toegevoegd. Daarna wordt het bier naar de juiste temperatuur gebracht en kan het gist zijn werk doen.


Het eindresultaat mag er zijn.
Proef onze gebalanceerde Tripel met een zachte afdronk.



Brouwketels
Brouwbeslag
Beslag door roeren
Filter snelheid
Filtersnelheid
Vergistingstank

Brouwmaten

Brouwmaten, is een Vlaardingse jonge brouwer met een hart voor speciaal bier. Gevoel voor smaak en kleur en bijgestaan in het ontwikkelen van zijn plannen door zijn vader.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren